Elindult a webshopunk!

Olvasási idő: 2 perc

Elmondhatatlan érzés látni, ahogy a tavalyi családi nyaraláson megfogalmazódott vállalkozás ötlete egy év alatt fizikai alakot öltött. Nem tettünk mást, minthogy TETTÜNK ÉRTE, hogy így legyen.

Hiszen amikor nem tudod lerakni a pár hónapos kislányodat a tengerparton a homokba úgy, hogy ne legyen az egy méteres körzetében valamilyen tenger által kiköpött vagy felelőtlen strandolók által otthagyott műanyag, akkor nincs más hátra, mint a gyermeked jövője érdekében a kezedbe venni az irányítást.

Zero Hero
2018. 08. 17. 15:30:45
Izzadó tenyérrel irányítottuk az egeret a publikálás gombra.

ELINDULT A ZERO HERO WEBSHOP!

Elmondhatatlan érzés látni, ahogy a tavalyi családi nyaraláson megfogalmazódott vállalkozás ötlete egy év alatt fizikai alakot öltött. Nem tettünk mást, minthogy TETTÜNK ÉRTE, hogy így legyen. Hiszen amikor nem tudod lerakni a pár hónapos kislányodat a tengerparton a homokba úgy, hogy ne legyen az egy méteres körzetében valamilyen tenger által kiköpött vagy felelőtlen strandolók által otthagyott műanyag, akkor nincs más hátra, mint a gyermeked jövője érdekében a kezedbe venni az irányítást.

Ez lebegett a szemeink előtt, amikor elkezdtük az alapoktól.

Nem vagyunk dörzsölt üzletemberek, akik piaci rést láttak a hulladékmentes életmódban.

Nem vagyunk marketing szakemberek, hogy heteken át épített stratégia alapján indítsunk el egy webshopot. Őszintén, még soha nem csináltunk ilyet!

Mégis, kis családi vállalkozásként, gyerek és főállás mellett egyensúlyozva folyamatosan hozzuk nektek azokat a termékeket, amivel úgy érezzük el lehet indulni a hulladékmentes életmód felé.

Azt javasoljuk mindenkinek, amit mi tettünk: mindig csak egy kis lépés, ez visz majd előre! Szépen lassan adjátok át az egyszer használatos műanyagok helyét a strapabíró, gyönyörű eszközöknek, amelyek hű társaitok lesznek az úton. Kezdjétek el megbecsülni a tárgyakat amelyek körülvesznek, szeressétek őket, ne csak eldobható, értéktelen eszközök legyenek a szemetekben. Legyen kevesebb, de annak legyen értelme, jelentősége számotokra.

Amint ráébredtek, hogy mekkora hatalom van a kezetekben azáltal, hogy ti hozzátok meg a döntéseket és nem márkák szlogenjei határozzák meg számotokra az értékeket már nincsen visszaút: hivatalosan is elmondhatjátok majd magatokról, hogy TETTETEK a Föld épségéért. Mi akkor is itt leszünk és rengeteg tervünk van még, amelyben reméljük, hogy igazi Zero Hero-ként mellettünk lesztek majd.

Egy korábbi bejegyzésben már olvashattátok, hogy milyen személyes kötődésünk van a témához. A jövőben pedig készülünk nektek olyan bejegyzéssel is, amelyben a már nem használatos termékek csomagolásainak újjáélesztésére hozunk ötleteket, amiket otthon ti is megvalósíthattok.

Köszönjük, hogy itt vagytok!

Detti, Marci és a kis inspirátor, Szonja baba