Egy évesek lettünk!

Olvasási idő: 2 perc

Ma egy évvel ezelőtt indult el a Zero Hero webshopja, ünnepeljetek velünk! 🙂

Pár hónappal és egy évvel ezelőtt elindítottunk egy missziót, amelynek célja az volt, hogy felhívja a magyar emberek figyelmét az országban, világban zajló negatív természeti változásokra. Szerettük volna felhívni a figyelmeteket arra, hogy a bolygónknak segítségre van szüksége, hogy fuldokol a rengeteg szeméttől, káros anyagtól, a kizsigereléstől. Szerettük volna megmutatni, hogy sok kicsi sokra megy és együtt tudunk csökkenteni a bolygó szenvedésén és ehhez nem kell grandiózus erőfeszítéseket tenni. Ekkor indult el a Zero Hero Facebook és Instagram oldala.

Ma egy évvel ezelőtt indult el a Zero Hero webshopja. Az első időszakban az otthoni kék komódunkban elfért a teljes árukészlet és minden “csomagolóanyagunk”, mert nem tudtuk mire számíthatunk, mi lesz a visszhangja a törekvéseinknek. Azonban így egy év távlatából visszanézve csak meghatottságot és hálát tudok érezni felétek és a Zero Hero csapata felé.
Az indulás után három hónappal már átvevőpontra volt szükségünk, ahol azóta is személyesen át tudjátok venni a rendeléseiteket.
Egy év alatt több ezren szavaztatok nekünk bizalmat és vásárlásotokkal igazoltátok, hogy a világnak szüksége van a szolgáltatásainkra, törekvéseinkre, termékeinkre.
Soha senkit nem bíztatunk az eszeveszett vásárlásra, de addig biztosan van dolgunk és létjogosultságunk amíg van ember, aki nejlonzacskót szakít a bevásárlóközpontokban. Örömmel és hálával tölt el engem és a csapatomat, hogy segíthetünk benneteket a hulladékmentessé válás felé vezető rögös úton.
Mert nehéznek nehéz, de az élet annyiszor igazolta már, hogy nem lehetetlen.

Az otthoni kék komód ma már a gyerek ruháit őrzi, de mindig elönt egy nagyon jó érzés amikor ránézek, hiszen minden vele indult.

Köszönjük, hogy egyre többen vagytok!

Detti