Szállítás & Fizetés

Szállítás GLS CsomagPontra

Vedd át rendelésed GLS CsomagPonton! Rendeléskor válaszd ki a több mint 800 CsomagPont közül hozzád legközelebb esőt, amint csomagod megérkezett az általad megjelölt átvételi pontra a GLS SMS-ben vagy e-mailben tájékoztat. A megrendelt termékek átvételére 5 napig van lehetőséged személyes okmány bemutatásával. Az átvételi pontok helyéről és nyitvatartásáról, valamint a fizetési lehetőségekről a GLS CsomagPont Kereső oldalán olvashatsz bővebben. CsomagPontra kért utánvétes rendelés esetén rendelésed végösszegét az adott CsomagPonttól függően készpénzzel vagy bankkártyával tudod kiegyenlíteni, kérünk rendelés leadását megelőzően minden esetben figyelmesen olvasd el, milyen fizetési módok elérhetők.

  • szállítási költség – 20 kg-ig 1090 Ft, 20 kg felett 1550 Ft (20.000 Ft felett ingyenes)
  • választható fizetési módok – online bankkártyás fizetés Barionon keresztül, utánvét (utánvét díja +300 Ft)
  • szállítási idő – csomagod GLS-nek történő átadásáról e-mailben értesítünk, ezt követően 1 munkanap, amíg csomagod megérkezik az általad kiválasztott CsomagPontra

GLS CSOMAGPONT KERESŐ

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

Amennyiben otthon vagy munkahelyeden szeretnéd átvenni a rendelésed, a házhozszállítással kért csomagok kézbesítését a GLS futárszolgálat végzi. Csomagod feladásának másnapján már kézbesítésre kerül csomagod, ha azonban ez bármilyen okból kifolyólag mégsem lenne sikeres, a GLS másnap ismételten megkísérli a kézbesítést. Utánvétes rendelés esetén rendelésed végösszegét kézbesítéskor, a futárnak egyenlítheted ki készpénzzel vagy bankkártyával.

  • szállítási költség – 1590 Ft (20.000 Ft felett ingyenes)
  • választható fizetési módok – online bankkártyás fizetés Barionon keresztül, utánvét (utánvét díja +300 Ft)
  • szállítási idő – csomagod GLS-nek történő átadásáról e-mailben értesítünk, az ezt követő munkanap kézbesítik csomagod