Szállítás & Fizetés

Szállítás FOXPOST csomagautomatába

Vedd át rendelésed FOXPOST csomagautomatából! Rendeléskor válaszd ki a hozzád legközelebb eső automatát, amint csomagod megérkezett az általad megjelölt automatába a FOXPOST SMS-ben tájékoztat és elküldi az ajtónyitó átvételi kódodat. A megrendelt termékek átvételére 3 napig van lehetőséged, az átvételi pontok nyitvatartásáról a FOXPOST oldalán tájékozódhatsz. Csomagautomatába kért utánvétes rendelés esetén rendelésed végösszegét kizárólag bankkártyával tudod kiegyenlíteni.

  • szállítási költség – 2 kg-ig 890 Ft, 2 kg felett 990 Ft
  • választható fizetési módok – online bankkártyás fizetés Barionon keresztül, utánvétes bankkártyás fizetés (utánvét díja +300 Ft)
  • szállítási idő – csomagod FOXPOST-nak történő átadásáról e-mailben értesítünk, ezt követően 1-3 munkanap, amíg csomagod megérkezik az általad kiválasztott automatába

FOXPOST AUTOMATAKERESŐ

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

Amennyiben otthon vagy munkahelyeden szeretnéd átvenni a rendelésed, a házhozszállítással kért csomagok kézbesítését a GLS futárszolgálat végzi. Csomagod feladásának másnapján már kézbesítésre kerül csomagod, ha azonban ez bármilyen okból kifolyólag mégsem lenne sikeres, a GLS másnap ismételten megkísérli a kézbesítést. Utánvétes rendelés esetén rendelésed végösszegét kézbesítéskor, a futárnak egyenlítheted ki készpénzzel vagy bankkártyával.

  • szállítási költség – 1590 Ft (20.000 Ft felett ingyenes)
  • választható fizetési módok – online bankkártyás fizetés Barionon keresztül, utánvét (utánvét díja +300 Ft)
  • szállítási idő – csomagod GLS-nek történő átadásáról e-mailben értesítünk, az ezt követő munkanap kézbesítik csomagod

Személyes átvétel – ZERO HERO átvevőpont & bemutatóterem

1016 Budapest, Mészáros utca 18 (bejárat a Róka utca felől)

Rendelésed lehetőséged van személyesen átvenni átvevőpontunkon. Budai bemutatótermünk könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel, parkolás a környező utcákban fizetős. Átvevőpontunk nyitva tart Kedden 14-18 óra között, valamint Csütörtökön 10-15 óra között, az ettől esetlegesen eltérő nyitvatartási időkről honlapunkon, Facebookon és Instagramon értesülhetsz. Utánvétes rendelés esetén rendelésed végösszegét a helyszínen készpénzzel és bankkártyával tudod kiegyenlíteni.

  • szállítási költség – ingyenes
  • választható fizetési módok – online bankkártyás fizetés Barionon keresztül, utánvét esetén készpénzes vagy bankkártyás fizetés (utánvét díja +300 Ft)
  • szállítási idő – e-mailben értesítünk, amint rendelésed átvehető, általában rendelésed leadását követő átvételi napon már át is veheted csomagod, a személyes átvétellel kért utánvétes rendeléseket 14 napig tartjuk.