Elfogyott
Természetes rattanból készült kenyérkelesztő kosár, az otthoni kenyérsütés elengedhetetlen kelléke.
Az otthon elkészített kenyérnek nincs párja!
Ehhez szükséged lesz egy kelesztő kosárra, ami megkönnyíti a dolgodat, a kosár ugyanis stabilizálja a tésztát, a kelés során pedig megóvja a kiszáradástól. Többféle formából választhatsz, attól függően, milyen formát szeretnél adni a kenyerednek.
Letisztult, minimalista külsejének köszönhetően használhatod csupán kenyeres kosárnak is.
Felhasználási javaslat:
Nagyon fontos, hogy jól ki kell lisztezni a kelesztő kosarat mielőtt a nyers tésztát beletennéd. Miután kellően kilisztezted a tálat, tedd bele a tésztát, majd takard le egy konyharuhával, és pihentesd a helyiség egy melegebb részében.
Tisztítás: Száraz kefével keféld át, vagy enyhe folyóvíz alatt mosd át, majd hagyd, hogy teljesen ki tudjon száradni.
Anyag: természetes rattan